30 شهریور 1403

  • 1401/11/08
  • - تعداد بازدید: 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای سند سلامت روان ادارات برگزار شد؛

کارگاه آموزشی اختلالات روانپزشکی با موضوع افسردگی در شبکه فراشبند

در راستای سند سلامت روان ادارات با همکاری واحد مشارکت های مردمی شبکه، کارگاه اختلالات روانپزشکی ( افسردگی) در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان فراشبند برگزار شد.

در راستای سند سلامت روان ادارات با همکاری واحد مشارکت های مردمی شبکه، کارگاه اختلالات روانپزشکی ( افسردگی) در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان فراشبند برگزار شد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس سلامت روان شبکه در این کارگاه اختلالات روان‌پزشکی را یکی از شایع‌ترین و ناتوان‌کننده‌ترین بیماری‌ها عنوان کرد و گفت: یکی از اصلی‌ترین چالش‌های دنیا و جوامع بشری، افسردگی است که باید با اجرای برنامه‌ها و راهبردهای جدید در راستای پیشگیری و کاهش آن در جامعه تلاش کزد.
 
«لیلا کهن سال» با اشاره به نشانه‌ های جسمانی، احساسی، ظاهری، رفتاری و افکار در افراد مبتلا با افسردگی، افزود: اگر فردی به مدت دو هفته در بیشتر اوقات نشانه هایی همچون عدم احساس لذت، احساس غم و خلق پایین ،خواب زیاد یا کم، اشتهای زیاد یا کم، بی‌قراری یا کندی حرکتی، احساس گناه و بی‌ارزشی و پوچی را داشته باشد باید به پزشک مراجعه کند.
 
او، عوامل ژنتیکی و محیطی را از عوامل مؤثر در بروز افسردگی دانست و عواملی نظیر تغذیه، اصلاح سبک زندگی، خواب کافی، خوراک، ورزش و تحرک، ترک دخانیات و مواد مخدر و همچنین کنترل استرس را از راهکارهای پیشگیری و کنترل افسردگی برشمرد.
 
کهن سال با اشاره به اینکه روش های زیادی برای درمان افسردگی وجود دارد، روان درمانی، دارو درمانی و الکتروشوک را از راه‌های درمان افسردگی عنوان کرد.
 
پایان خبر 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 73507
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید